top of page

Hieronder een mooie selectie van de ervaringen van klanten die ik mocht ontvangen.

Voor ons was het de allereerste keer dat we een fotoshoot deden met het gezin.

Gert maakte er een heel aangename ervaring van met als resultaat hele mooie, warme en spontane foto’s.  De kids vonden het ook een geweldige ervaring!  Zeker voor herhaling vatbaar!  We weten waar me moeten aankloppen voor onze trouwfoto’s :-)’

Kim en Carl

Gert nam zorgvuldig de tijd om vooraf alles met ons door te spreken. 

Hij is de onzichtbare fotograaf die op het einde van de rit een reeks schitterende foto's tevoorschijn tovert.

Wij ontvingen een prachtig fotoalbum dat creatief en met oog voor detail werd samengesteld.

 

Stevie en Philippe 

Wij waren zeer tevreden over onze samenwerking met Gert als onze huwelijksfotograaf. Hij stond de hele dag aan onze zijde, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Hij hield rekening met onze wensen maar had zelf ook vele leuke, creatieve foto-ideeën. We apprecieerden ook zijn persoonlijke aanpak, met verschillende gesprekken vooraf om duidelijke afspraken te maken. Achteraf had hij ook snel een prachtig fotoalbum voor ons klaar, waardoor we nog lang kunnen nagenieten van onze huwelijksdag.  Wij zouden hem zeker aanbevelen!"

 

Jan en Sofie

We vonden Gert door een snelle Google-search omdat we op zoek waren naar een kwalitatieve huwelijksfotograaf die geen fortuinen kostte. Gert biedt namelijk zijn diensten aan voor een schappelijke prijs, maar hij levert kwaliteit van een hoger niveau.

 

Gert nodigde ons eerst uit voor een korte kennismaking bij hem thuis om elkaar beter te leren kennen en af te toetsten wat wij voor ogen hadden.

 

Op de dag van ons huwelijk bleef Gert eerder op de achtergrond, maar wist hij toch elk belangrijk moment op de gevoelige plaat vast te leggen. Dit is namelijk de kracht van Gert - hij is een spontane fotograaf. Ook tijdens de klassieke fotoshoot van het getrouwde koppel bleef Gert spontaniteit hoog in het vaandel dragen, maar wist hij ons toch enkele keren te verrassen door met interessante achtergrond en poses op de proppen te komen.

 

Al bij al is Gert een fotograaf van topniveau wiens kracht ligt in het op de achtergrond observeren van een scène, maar die toch op het juiste moment de juiste, spontane foto's kan maken.

Glenn en Solange

28 juli 2018 zal een memorabele datum blijven voor mijn man en ik omdat het onze trouwdag was!

Onder de mensen die hebben bijgedragen aan het succes van deze dag, willen we met name onze fotograaf Gert Van Hoegaerden vermelden.

De grootste bijzonderheid van hem is dat hij ons op een natuurlijke en persoonlijke manier naar voren brengt.

Hij is voorstander van menselijk contact, zowel discreet en met warmte. Hij mengt zich onder de gasten en legt persoonlijke uitingen en emoties vast. Stiptheid en kwaliteitsservice gegarandeerd.

Sophie en Christophe

Heel vertrouwd, we hebben ons geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld. Nooit gedacht dat we het nog leuk zouden vinden ook. Het eindresultaat was prachtig. Prijs kwaliteit zeker een aanrader. Gert heeft onze huwelijksdag net ietsje specialer gemaakt.

Veerle en Alexander

Gert is een toegankelijk, joviaal iemand die geëngageerd is voor fotografie en dit ook bekwaam uitvoert.

Er heerste een aangename sfeer vanaf het eerste contact!

 

We hebben kwalitatieve foto's mogen ontvangen en kregen voldoende sfeerbeelden om op terug te blikken.

Eens de afspraken gemaakt werden, konden we er op vertrouwen dat dit in orde kwam.

Nog veel succes Gert!

Linne en Helmut

Beste Gert, wij zijn super tevreden over onze foto's! Dank zij u is alles voor altijd vastgelegd. Het was een leuke, aangename samenwerking. Nog veel succes!

 

Martha en Stef

bottom of page