top of page

Werkwijze huwelijk

Na goedkeuring van de offerte maak ik graag met jullie een afspraak om samen de trouwdag te overlopen en de nodige afspraken te maken. Jullie wensen kunnen dan uiteraard ook besproken worden.

Tijdens de dag sta ik volledig ter uwer beschikking en ga ik graag in op voorstellen om gewenste situaties op gevoelige film vast te leggen. Zelf tracht ik me zo onopgemerkt mogelijk te gedragen hetgeen alleen maar bijdraagt tot het maken van spontane beelden. 

​​​Werkwijze fotoshoot

Na goedkeuring van de offerte contacteer ik u graag telefonisch om de nodige afspraken te maken en de wensen kenbaar te maken. Indien gewenst kan dit overleg ook persoonlijk.

Tijdens de fotoshoot houd ik rekening met uw wensen en ook hier ga ik graag in op voorstellen. 

​​Betaling/aflevering foto's

Het voorschot bedraagt 20% van de totaalprijs en dient binnen de 10 dagen na de offerte betaald te worden tenzij anders afgesproken.

Pas dan is de bestelling definitief. Aflevering van het eindproduct gebeurt enkel na betaling van het resterend bedrag.

Na de fotosessie of reportage ontvangt u de geselecteerde foto’s in hoge resolutie (jpg) die geschikt zijn voor afdrukken van 10x15 tot max A4 formaat. De geselecteerde foto’s worden overgemaakt via internet (wetransfer) en kunnen door u vervolgens gedownload worden.

De afgeleverde foto’s in digitale hoge resolutie zijn enkel bestemd voor de klant met als doel eventuele afdrukken te maken en/of het samenstellen van een fotoboek. De klant kan elke foto in digitale hoge resolutie op eenvoudige vraag bijbestellen aan de fotograaf zonder meerkost in een nog hogere resolutie (tiff) met als doel afdrukken te maken groter dan A4 formaat.

Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een reportage of een fotoshoot gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

bottom of page